Harapan baru :)

Assalamualaikum…

Tgok pd tajuk tu,harapan tu xde la berharap sgt. Cuma ape yg nk diharapkan aku bole share ape yg aku nk share time bosan2. WordPress gitu, ko ado?

Memandangkan aku da ade 2 blog dr blogspot, yg ni yg pertama dr wordpress. Mcm mengancam x agak2? Haaa, kannn.. mcm upgrade sket.. ke.. kot…

Nanti time bosan2, kot la nk update pape, skrg gune ujung kuku je.. dulu mne ade tepon canggih2 ni.. skrg, kot la senang nk update pape, dlm toilet pon boleh gak rasanya sambil tggu apa yg patut keluar tu keluar, bole la update kn..

Orait.. nnti bile da rasa nk share something, aku share ye! 🙂

Bye!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s